Post Mortem NOX

Triskele NOX

Den här sektionen handlar om PGO-kampanjens lajv i Göteborg. Den här kampanjen kommer att fokusera kring en undergrupp till Post Mortem, PM NOX. Den här gruppens syfte är att i huvudsak hantera vampyrrelaterade problem, men har i och med det här lajvet börjat arbeta även med mer ”vanliga” fall. Medlemmarna i den här gruppen har mer fokus mot att vara kaosorienterade, eller vana vid att handskas med och motverka kaosenergier så att de inte inverkar på omgivningen.

Deltagarna spelar nya medlemmar i organisationen, även om deras vana vid att hantera det övernaturliga kan variera. Kanske är de själva övernatuliga varelser, magiker eller har någon speciell förmåga. Kanske är de bara vanliga människor som råkar veta mer om hur verkligheten egentligen ligger till. Av en eller annan anledning har de uppmärksammat Post Mortem, och Post Mortem har uppmärksammat dem. PM NOX ledare, TC, har i sin tur blivit extra uppmärksam på dem, och sträckt ut en inbjudan för att delta i den här arbetsgruppen.

 

Redan innan lajvet går det, för den som vill, att rollspela sin karaktär via Skype. Alla som så önskar kommer att få ett par korta introduktionsäventyr för att få känn för karaktären, världen och för att ge en inblick i hur det kom sig att de gick med i Post Mortem. En slags prologspelande, med andra ord. Det är inget som deltagarna är tvungna att vara med på, men det rekommenderas.

Praktiskt info och anmälan hittas här.

För info om PM, klicka här.

För info om världen, klicka här.

För info om karaktärsskapande, klicka här.

För info om NOX lokaler, klicka här.

För att läsa vilka som håller till i anslutning till NOX, klicka här.

Information om tidigare lajv i Göteborg hittas här.