Praktisk info

Anmälan

För att anmäla sig till lajvet som startar igång 1/8 behöver jag bara att du som spelare hör av dig till mig antingen till arrangörsmailen (postmortemnox@gmail.com) eller genom att följa den här eminenta länken, så kan vi gemensamt spåna fram ett karaktärskoncept. Tidsplanen innehåller fem fysiska träffar, med fritt rollspelande emellan (dock ett inplanerat per vecka). Kostnaden för lajvet kommer att vara 200kr. Betalningen sker till postgironummer 167 19 75-9

 

Vem är jag som är huvudarrangör för det här lajvet då?

Mitt namn är Wadoud Ståhl. Jag har lajvat i den här kampanjvärlden sen 2008, när jag en gång i tiden började lajva. Jag har under den tiden hunnit med att arrangera en hel del lajv också, både i och utanför den här världen. Jag är bosatt i Umeå tillsammans med mina katter. Även utanför lajv är jag väldigt intresserad av skräck, mysterier och det ockulta.

Nu kanske det undras hur det kommer sig att jag arrangerar i Göteborg när jag bor såpass långt borta? Det finns flera anledningar till detta. Varje gång jag arrangerar är det något som är nytt, och att arrangera något i en helt annan del av landet, för en grupp lajvare jag inte lajvat särskilt mycket med är definitivt något nytt och spännande för mig. Jag är väldigt förtjust i den här världen och hoppas på att sprida den till andra delar av landet. Dessutom hoppas jag på att bygga upp ett slags samarbete mellan norra och södra Lajvsverige. Att jag valde just Göteborg har även det sina skäl, mycket för att jag känner en del folk i staden sen tidigare. Men det är en historia i sig.

 

Kontakt:

Har du frågor, funderingar, eller saknar någon information om det här lajvet? Maila till postmortemnox@gmail.com

 

Det här lajvet arrangeras i sammarbete med Göteborgs Allmänna Lajvförening (GALF). Deras hemsida hittar ni här.