SLP:er

Här kommer en lista på lite olika individer som är associerade med NOX-kontoret. (Den är i nuläget inkomplett och kommer att uppdateras allteftersom.)

 

Tor ”TC” Carlberg – TC är ledaren för PM NOX, och den som startar upp kontoret. Han är också den som leder arbetsgruppen, och fördelar uppdrag till dem. En väldigt erfaren magiker, excorcist, vampyrexpert och bartender. Han har ett visst rykte både inom och utanför PM för de bedrifter han klarat av. Större delen av tiden som aktiv medlem har han hållit till i Umeå, det som numera är Stormästarkontoret för Sverige. Utseendemässigt kännetecknas han av sin ögonlapp över det högra ögat, och det faktum att huden kring det ögat och hans högra hand är grön.

Florence Tallenell – Hen är en person som i stort sett alltid är glad och trevlig, och tycker om att försöka göra andra glada. Dessutom tycks hen alltid veta när någon inte mår helt hundra. Vanligtvis håller sig Florence till Phantasm, och sköter det mesta praktiska med nattklubben, men hen känner också till Post Mortem, och arbetar till och från med deras arbete också. Utseendemässigt är hen väldigt androgyn, med kortklippt blont hår och ca 180 cm lång. Det är svårt att sätta fingret på exakt vad det är som gör det, men det är något med henom som helt enkelt är… vackert.

Blessing ”Lessie” Wilhelmsson – En mörkhyad kvinna i övre 20-års åldern. Med sin taniga kroppsbyggnad är det lätt att underskatta henne fysiskt, men hon är överraskande snabb och stark sitt utseende till trots. Hon har mycket erfarenhet, och är bra på att tänka snabbt. Det är inte alltid hon är så bra på att förklara vad hon tänker däremot. Hon  har i uppgift att sköta de flesta kontakterna med de övriga PM-kontoren, och håller även koll på ekonomin. Ursprungligen hörde hon till Stockholmskontoret, men kom till Göteborg på TCs förfrågan.

Goodluck ”Lucky” Wilhelmsson – Lessies yngre bror, med betydligt sämre attityd. Utåt sett saknar han väldigt mycket sympati, men har trots det utbildat sig till läkare. Han är kompetent, och har sett nästan alla slags skador som går att se i den här branchen. Utöver det är han rätt duktig på övernaturliga åkommor som exempelvis olika varelser kan orsaka. Han följde med sin syster till Göteborg utan att egentligen ha varit tillfrågad, även om hans kompetens är väldig uppskattad. Utseendemässigt är han väldigt lik sin syster, om än aningen längre.

Stella Larsson – En ung vampyr som haft med NOX att göra. Hon har ingen kärlek till övers gentemot Post Mortem, men samarbetar till och från med dem då de har en gemensam fiende i Blodsbröderna. Hon föredrar dock egentligen att arbeta själv. Hon hjälpte till under sommaren 2016, då Blodsbröderna var ute efter en artefakt hon stulit men hunnit sälja vidare till en artefakthandlare.

Stefan Thorell – En ung man, eller hans skugga i alla fall. Han separerade från sin människa under 2017, och orsakade en hel del bekymmer i Göteborg, inklusive att göra så att fler suggor lämnade sina människor och höll på att använda en artefakt som han själv inte riktigt förstod effekten av. I slutändan blev han övertalad att upphöra med sin aktivitet, och har hållit det löftet än så länge.