Göteborg

I Göteborg finns sedan tidigare ett kontor för PM-medlemmar. Det är ca 15 medlemmar i det kontoret, med varieande grad av erfarenhet och kunskaper. Kontoret i sig har ett minimalt arkiv, som mest fokuserar på att ha det som är nödvändigt för det omedelbara arbetet. De har däremot ett starkt samarbete med Malmökontoret, där även PM Sveriges riksarkiv ligger, är väldigt starkt.

 

NOX kontor är relativt nytt, och även om de har ett gott samarbete med det vanliga kontoret,  så är det åtskilt. Det är beläget under en nyöppnad nattklubb vid namn Phantasm. De flesta som jobbar där är inte själva medlemmar, och känner inte till det övernaturliga, även om några få av dem naturligtvis vet.

 

Phantasm:

Nattklubben har två våningar. Den övre är lite av en lounge, med en egen bar. Det är betydligt tystare där, och det finns dels bord med uppsikt över våningen under, dels bås där det går att prata mer avskilt. Det finns även en in/utgång till ett kök därifrån, för de som vill beställa lite mer matig mat.

Nedervåningen är uppdelad i tre delar. Ett större dansgolv, för de som gillar högljudd musik. En bar. Och ett mindre dansgolv, för musik som inte normalt går på radion (dubstep-/technokvällar, exempelvis). Det finns två stora trappor till ovanvåningen, lagom breda för att kunna ha tre personer i bredd samtidigt. Det finns även en hiss mellan ovanvåningen och nedervåningen, dels för personal, men också för de som eventuellt kan ha svårt att gå i trappor av olika anledningar.

Dagtid ställs bord fram, och hela nattklubbens nedervåning används som restaurang.

Kontoret:

Under själva nattklubben finns en del som bara går att komma åt för de som har rätt nyckel och kod till kodlåset. Utöver det ligger ett helt gäng med magiska skydd, som fungerar lite olika.

Det är i huvudsak en korridor med flera anslutande rum. Tre av rummen är små sovrum med två våningssängar vardera. Två av rummen är kontor. Ett av rummen är ett mindre arkiv där filer som hör till NOX-arbetet förvaras, I alla fall papperskopiorna, samt förråd för utrustning som kan tänkas behövas.
Det finns två toaletter, varav en även har en dusch. Utöver detta finns ett kök och ett allrum med TV, TV-spel  och ett par slitna exemplar av gamla veckotidningar.