Workshophelg 23-24 mars

Skräcklajv i På Gott och Ont

Workshophelg 23-24 mars

Nu är allt spikat och klart! Det blir en workshophelg för alla som är deltagare eller vid flera tillfällen varit SLP. Här kommer lite info om upplägget och hur du anmäler dig.

Plats: Klossen Ålidhem (Caliban) i Umeå

Tid: 23-24 mars, på lördagen börjar vi 10.00 avslutar när vi känner för det på kvällen, söndagen börjar 10.00 och sluter ungefär 14.00

Anmälan: Du anmäler dig via formuläret som du hittar HÄR .

Anmälan ska som senast vara inne 15 mars. Då ska även betalningen vara gjort. Att delta kostar 100kr + 50kr i medlemsavgift om du inte redan är medlem i Midälvariket för 2019.

Kontakt: Emmelie kontaktas via FB, Skype eller mail postrigor.mortis@gmail.com

Upplägg: Vi kommer ha två dagar fyllda med olika aktiviteter. Du är med på alla eller de du känner för. Du behöver inte anmäla dig särskilt till varje punkt utan får avgöra på plats hur du vill göra. Syftet med helgen är att kunna hänga, snacka PGO, nörda ner i oss i saker och få inspiration inför kommande höst. Alla får ordna egen mat osv för att minska på arbetet kring arrangemanget. Allt kommer ske i lagom takt, därför är tiderna väl tilltagna på de olika punkterna.

Lördag

10.00 – ca 12.00 Rollverkstad! Vi tittar på olika lekar/övningar/hjälpmedel för att se på din rolls liv och hitta intressanta perspektiv och detaljer som kan användas i spel i framtiden. Om du varit SLP kommer du kunna få vara med och utveckla olika SLP-roller!

13.00-14.30 Ritualworkshop. Tillsammans ska vi hitta olika sätt att bygga ritualer som blir inkluderande, intressant i speldesignen och roligt att spela kring.

15.00 – 17.00 Urkrafter och sånt. Ett socialt möteslajv där PM Umeå sätter sig ner och börjar skapa rutiner kring hantering av Urkrafter samt blickar bakåt. En chans för medlemmar som varit med ett tag att påminna sig om läget och en chans för nya medlemmar att få en inblick i det inför hösten.

18.30 Skrivarstugan! Vi minns tidigare kampanjer och bollar idéer kring vad du kan skriva till kommande PGO-boken! De som sedan vill får börja skriva med möjlighet att bolla och diskutera sin text, och de som hellre vill sitta och snacka skit får göra det. Knytisfika, arrangemanget fixar saker att dricka som är varmt och kallt, de som vill baka eller köpa med sig något gott att bjuda andra på får göra det! Vi avrundar när vi känner för det.

Söndag

10.00-12.00 ”Jag vill få berätta…” Det här kan bli precis vad du vill. Om du har något du skulle vilja få göra en miniföreläsning om, kanske du vill lära andra om schamanistiska ritualer du nördat ner dig i senaste åren, eller ge tips på tio bästa skräckfilmer att peppa inför ett lajv med, hur man bäst skrämmer sig själv eller sin vän, eller vad som helst! Så länge det håller sig inom ramarna för PGO och lajven. Exakt hur lång stund var och en får beror på hur många som är intresserade. Bolla med Emmelie om du har en idé du vill få göra så sätter vi ihop ett litet schema!

13.00-14.00 Lajvönskelistan. Den här punkten är till för arrangörsarbetet inför höstkampanjen. Emmelie vill höra vad som var ditt favoritlajv, vad som var din favoritdesign på ett lajv och vilka lajv du drömt om att få lajva i PGO! Allt för att kunna ta med detta i planeringen inför nästa höst.

Vi avrundar helgen ungefär vid 14.00 och blickar framåt mot hösten!

Tags: , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *