You may call me dr. Peyo

Skräcklajv i På Gott och Ont

You may call me dr. Peyo

En spelvecka för aktiva deltagare och SLP i PGO-kampanjen som går över internet mellan 27 maj – 4 april! Här hittar du planering och grundläggande info till veckan. Har du inte anmält dig än? Peta på Emmie!

Planering

Veckan kommer bestå av enbart spel över Skype, mail och diskussion på Trello. Du kan spela med arrangör och andra deltagare för att försöka lösa veckans mysterium. För de spelkvällar där vi har en starttid behöver jag veta någon timme innan om du ska vara med, peta på mig på Skype ( emmelienordstrom ). För övrig speltid är det bara att säga till när man är peppad på något.

Här hittar du den generella planen för veckan:

27 mars 17.30 – Starten. Den här kvällen består av en introduktion till veckan i flera mindre startäventyr, alla som vill delta kommer delas in i mindre spelgrupper.

28 mars 17.30 – spelkväll. Det går att spela under dagen också men det är främst på kvällen som spel kommer styras upp mer ordentligt!

29 mars – kvällstid finns jag tillgänglig för spel, kommer då att spelleda sådant som deltagare själva vill spela vidare på

30 mars – jobbar kväll men kan sporadspela dagtid

31 mars – finns tillgänglig för spel dagtid och kväll efter kl. 19

1 april – finns tillgänglig för sporadspel dagtid

2 april – kvällsuppdrag, spelstart 18.00

3 april – tillgänglig för spel i stor sett hela dagen, kvällen kommer eventuellt ha några äventyr om det behövs fyllas ut, annars kan spel som tidigare påbörjats spelas vidare här

4 april – Avslutning. Kvällen har ett avslutande äventyr med start 17.30!

Scenariot

Post Mortem Umeå kliver in i 2020 med mycket arbete att ta itu med. Höstens arbete blev på inget vis avklarat och kan lämnas därhän. Någon större utveckling har inte skett ännu men inte heller några egentliga bakslag. Månaderna rullar på och så kommer Skärtorsdagen och samtliga PM medlemmar tillhörande Umeå får ett sms från Inri: ”Släpp allt du gör, gå in på Trello.”

Vad står det på Trello måntro? Ja, kila dit så får du se… Tavlan heter PM International och är den tavla som kommer användas för denna spelvecka och eventuellt andra spelveckor som blir av under året. Ser du den inte? Säg till Emmie så får du tillgång till tavlan eller hitta den här:
https://trello.com/b/tv7HXNT2/pm-international

Denna vecka kommer PM att arbeta på en internationell Trellotavla för att lättare kunna samarbeta med andra kontor som kommer vara en del av utredningen! Där kommer andra karaktärer kunna vara aktiva även om de inte är en del av PM Umeå.

Spelet tar plats under påskhelgen med start på långfredagen, anledningen till detta är många, men jag kommer vara tydlig i äventyren vilken dag det hela utspelar sig på!

Och NEJ covid-19 finns inte i PGO-världen så det kan ni helt bortse ifrån när ni spelar. Det finns mycket annat som komplicerar saker ändå, ett virus behöver vi inte tillföra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *