Nyfiken

Emmelie Nordström heter jag och är initiativtagaren och huvudarrangör för kampanjevärlden På Gott och Ont. Via dom här sidorna kommer jag försöka guida dig lite i vårt arbete.

Här kommer du hitta det vi har kring våra metatekniker, specialeffekter, research och annat matnyttigt om att arrangera skräcklajv, PGO och kanske även lajv i stort! Hoppas du hittar något som är användbart för dig, och om du fortfarande känner dig nyfiken och vill veta mer kan du kontakta mig på vår mail postrigor.mortis@gmail.com

Om mig: Jag är strax över 30 år gammal, bor i Umeå sen flera år tillbaka, kommer ursprungligen från Timrå. Jag driver eget företag som hundinstruktör och porträttmålare, och har utöver lajvhobbyn ett stort intresse av träning för egen del och träning med hund i olika former. Jag började arrangera lajv under 2002, då var det fantasylajv i stort och smått som gällde och lajvkampanjen Nidumkrönikan rullade under väldigt många år. Det var i samband med det som vi startade upp föreningen Midälvariket, som PGO idag fortfarande arrangeras under. 2006 startade vi upp skräcklajvet På Gott och Ont, som sedan blev en kampanj jag fått utveckla tillsammans med andra. Då vi i år, 2016, firar 10-års jubileum har jag fullt upp med att planera lajv, och året till ära ska vi dessutom sätta ihop två stycken böcker – en för deltagare som varit med under åren, och en bok för allmänheten där vi samlar vårt material och vår erfarenhet för att förhoppningsvis vara till nytta för andra arrangörer i Sverige och världen.
IMG_7221