SoMetHinG CrOokEd cOmeS

Ett skräcklajv är på väg till Sundsvall i slutet av augusti 2020. Är du mörkrädd? Om inte, kan vi ändra på det.

Psykadelisk psykologisk skräck och bodyhorror blandat med action, dockor, ruskiga ramsor och relationsspel m.m. kommer du att få uppleva på detta lajv.

Projekt X

Under sommaren 2020 försvann tre forskare från the Warren, en av projektets mest lovande platser. Polisens förundersökning är klar och arbetet kan nu återupptas. Förväntningarna är fortsatt väldigt höga och med er specialkompetens kan förlorad tid tas igen.

SoMetHinG CrOokEd cOmeS handlar om att utforska en plats som gömmer potential och synder. Du kommer få spela en av forskarna som fått äran och nöjet att delta i detta prestigefyllda projekt. Ni har i uppdrag att förstå mer om platsen och stöter på ett motstånd som ingen hade kunnat ana, ens i sina värsta mardrömmar.

Vad gömmer sig i skogen egentligen? Varför tycks djuren leva längre, mossan växa snabbare och träden iaktta varje steg du tar?

Vill du delta?

Du som är 18 år eller äldre är varmt välkommen att delta på detta lajv, vare sig du är erfaren eller nybörjare. Exakt plats, datum och kostnad för lajvet kommer släppas under våren, men du kan redan nu intresseanmäla dig via vårt formulär! På så vis kommer du få mailkontakt med arrangörerna och lättare hålla koll på uppdateringar.

Du kan också följa oss på arrangemangets Facebooksida!

Vill du komma i kontakt med oss och ställa frågor kan du göra det via vår FB-sida eller till vår mail postrigor.mortis@gmail.com!

Lajvet arrangeras under föreningen Midälvariket med Emmelie Nordström och Joel Carlquist som huvudarrangörer.

Therr was a CrOokEd MaN, who climbed a crooked wall
To a CrOokEd window and whispered his call
And whit its CrOokEd limbs, it crawled and turned its head
and heard a CrOokEd voice
Yes soon they all be Dead