Okategoriserade

PM-vecka i Februari

Det är dags för en uppstartsvecka för kampanjen the Abyss nu såhär under vårt 10-års jubileum. Mellan 14-21 februari kör vi ett litet uppdrag på distans där vi framförallt kommer introducera två nya saker:

 

  1. En ny ledning till Stormästarkontoret i PM Sverige. Inri och Tindra har fått uppdrag annorstädes å Stormästarrådets vägnar som kommer vara under 2016, och därför kommer en ställföreträdande mästare att tillsättas. Mästare Aeneas och hans sekreterare Claudi kommer vilja lära känna kontoret och dess medlemmar på samma gång som medlemmarna så klart vill lära känna den nya ledningen. Mycket intressant socialspel kommer ske under veckan och vidare under året!
  2. Shadows ska introduceras på riktigt. I vilken form, ja det får ni som deltar se helt enkelt, men spännande blir det. Shadows kommer sedan vara en central del i the Abyss under året.

Alla som anmält sig att de ska vara med kommer alltså från och med söndag den 14:e februari att över Trello, Skype och mail kunna delta i denna vecka! För mer information klickar du dig till Utskicket! 

1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *